ŽEBÍRKO S HOŘČICOVOU OMÁČKOU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ ŽEBRO / 




INGREDIENCE: 400 g očištěného vepřového žebírka, 20 g oleje, 100 g anglické slaniny, pepř, sůl.
Hořčicová omáčka: 150g majonézy, 40g hořčic 2 polévkové lžíce bílého vína, několik kapek worcesteru, 10 g strouhaného křenu, špetka soli.

POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěná žebírka lehce naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Hodinu je necháme v chladnu uležet. Pak na každou porci položíme plátek anglické slaniny a maso grilujeme asi čtyři a půl minuty z každé strany. Hotová žebírka klademe na talíře, každé pokryjeme plátkem opečené slaniny Podáváme s vařenými brambory.
Omáčku podáváme zvlášť: majonézu zamícháme s hořčicí, přidáme bílé víno, worcester a nastrouhaný křen. Promícháme a necháme půl hodiny rozležet.



ŽEBÍRKO S HOŘČICOVOU OMÁČKOU. ŽEBÍRKO S HOŘČICOVOU OMÁČKOU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1407 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz